Actrița Lori Loughlin a fost condamnată la închisoare

Actrița Lori Loughlin a fost condamnată vineri la două luni de închisoare federală pentru rolul ei în scandalul de admitere la facultate, o soartă pe care ea și soțul ei, Mossimo Giannulli, au încercat inițial să o evite după ce au fost acuzați.

De asemenea, ea trebuie să efectueze 100 de ore de serviciu în folosul comunității și să plătească o amendă de 150.000 de dolari.

A fost condamnată la doar câteva ore după Giannulli, care a primit cinci luni de închisoare, o amendă de 250.000 de dolari și 250 de ore de serviciu comunitar. Ambii trebuie să se predea Biroului de închisori din SUA înainte de 2 p.m. pe 19 noiembrie.

Actrița a pledat vinovată într-un scandal de dare de mită de către mai mulţi părinţi pentru admiterea copiilor lor la universităţi prestigioase din SUA.
“Îmi pare sincer şi profund rău. Cred în Dumnezeu şi în răscumpărare şi voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a îndrepta lucrurile”, a declarat Lori Loughlin, citind în lacrimi o declaraţie pregătită pentru audiere.

Cuplul a fost acuzat că a plătit unui intermediar 500.000 de dolari pentru a asigura admiterea celor două fiice ale lor la University of South California.

Distribuie:

Lasă un răspuns