Leverkusen este de neoprit la doar un meci distanta de titlu

Bayer Leverkusen e doar la un meci distanta de titlu si acel meci este cel cu Werder Bremen din data de 14.04.2024 si sansele sunt foarte mari sa castige Leverkusen pentru ca vor juca chiar la ei acasa si pentru ca nu au nici o infrangere sezonul acesta.

“Farmaciștii” au 24 de victorii, 4 egaluri si 0 infrangere si au castigat categoric meciul cu Bayern Munchen cu scorul de 3-0. Totusi ei nu se lasa asa usor nici in Europa League reusind sa o scoata pe Qarabag cu scorul de 5-4 la general si ajungand in sferturi acolo unde o bate pe West Ham acasa cu scorul de 2-0 si asteptam meciul retur sa vedem daca vor reusi englezii sa intoarca scorul, dar totusi au sanse mari sa castige tripla anul acesta, deoarece nu e doar la un meci distanta de titlu, dar se află și la un meci distanta de Cupa Germaniei, acolo unde au ajuns in finala contra celor de la Kaiserslautern, iar acest meci sa va disputa pe Olympiastadion pe data de 25.05.2024.
Si au sanse mari si in Europa league unde acolo au un parcurs destul de bun si sunt sanse foarte mari sa castige daca o tin tot asa.

Bineinteles ca acesta nu e doar meritul jucatorilor chiar daca au jucatori foarte buni precum Florian Wirtz (112 milioane Euro) care a marcat 8 goluri si are 10 asisturi acest sezon ca mijlocas. Jucatori precum Granit Xhaka jucator venit de la Arsenal sau Victor Boniface 10 goluri si 7 asisturi ca si atacant.

Un merit mare al echipei este antrenorul Xabi Alonso care stie foarte bine sa aranjeze o echipa chiar daca nu are exprerienta mare ca si antrenor fiind antrenor din 2019-2022 la Real Sociedad B si din 2022 pana in prezent la Leverkusen.

 

Articol scris de: Starky

Distribuie:

Lasă un răspuns