Florinel Coman pleaca de la FCSB

Fotbalistul român Florinel Coman pleaca de la ros-albastri.
Septarul Fcsb-ului spune dupa meciul din runda a 3-a din play-off ca va pleca la vara.

Asta nu o spune doar el asta spune si Gigi Becali (patron FSCB):

„Eu nu vă pot spune acum pentru că nu am acordul ca să vă spun că el va pleca. Nu am acceptul să vă spun unde, ce și cum. Nu vă pot spune. Așa, ce știu că el a negociat deja, dar nu vrea să spună.Și oamenii care vor să vină, dar am spus că nu are rost să vină acum, să terminăm, să fim campioni și apoi. Domne, nu vă pot spune!” declara Gigi Becali.

Conform declarațiilor fostului atacant Robert Niță, exprimate în cadrul emisiunii Prima Sport, se pare că Florinel Coman își va continua cariera la Al Duhail din Qatar. Acestă informație a fost menționată și de jurnalistul Decebal Rădulescu în emisiunea „Fotbal Club” de pe Digi Sport, în data de 30 martie.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a confirmat că Florinel Coman a ajuns la un acord cu noua echipă. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, oficialul rămâne prudent până când jucătorul va semna efectiv contractul. În eventualitatea în care transferul se va concretiza, Coman va pleca înainte de tururile preliminare din Europa.
„Așa știu și eu. Dar până nu vezi scris, sunt doar vorbe. Contractul lui e clar, oamenii știu cât și unde să plătească. Din moment ce s-au înțeles cu el, îl vor legitima.E clar că pleacă înaintea tururilor preliminare. Dacă se materializează. Scris nu avem nimic. Noi trebuie doar să fim înștiințați că a fost achitată suma de 5 milioane de euro. Florinel e rezolvat pe viață dacă sunt sumele despre care am vorbit!

Nu e Monchengladbach, nu are niciun sens să zic unde. Nu vorbește Gigi și vorbesc eu? El are meci la Cluj acum, e concentrat. Vrem să câștigăm campionatul”, a declarat Stoica, pentru Orange Sport.

Articol scris de: Starky

Distribuie:

Lasă un răspuns