Monica Anisie: ””Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu!”

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, își exprimă supărarea la mijlocul nopții, pe facebook, recunoscând că, nu mai înțelege nimic din ce se întâmplă.
”Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu!
Orice intenție bună este interpretată de toți cei fără de greșeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluții! Aștept soluții, dacă au!
Faptul că mă opresc și vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, (ceea ce nu ma caracterizează) iarăși nu e bine! Orice aș face nu e bine! Și cine spune asta? Cei fără de greșeală!
Fiindcă sunt sinceră, nu e bine!
Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni?
Prin urmare, cred cu tărie că înainte de a arunca în oameni cu piatra, fiecare dintre noi ar trebui să se uite în oglindă!
Mi-e dor de sinceritatea și bucuria din ochii copiilor mei, care apreciază cu sinceritate ceea ce am făcut, fac și voi face întotdeauna! Atâta timp cât ei mă apreciază, iar părinții lor sunt alături de mine, îmi dă încredere că va fi bine!!”
Aceste declarații ale Ministrului Educației, vin cu 3 zile înainte de începerea noului an școlar, unde au existat foarte multe critici privind atât modul cum se vor desfășura cursurile, cât și lipsa informațiilor transmise părinților, profesorilor.
Distribuie:

Lasă un răspuns